Inschrijving JAZZZCLASS Discover Band

25 augustus 2017

In ongeveer 40 lessen van twee uur gaan we natuurlijk heel veel spelen, maar ook praten we over jazz en muziektheorie. Maar boven alles gaat het om het beleven van jazz, samenspel, plezier en het leren van elkaar. Aan het einde van dit cursusjaar zul je met meer zelfvertrouwen je muzikale verhaal in een improvisatie kunnen en durven te vertellen.

Wat zeggen de deelnemers?

Improvisatieles, da's interessant. Spannend, ontsnappen is onmogelijk. Je ziet dat jouw beurt er aan komt, geen ontkomen aan. Het tegenovergestelde van op de vlakte blijven. En daarna een evaluatie. Leerzaam en leuk!

Arno Toorians

De jazzclass is een inspirerende methode om op een leuke en interessante manier te leren improviseren. Na een paar lessen heb je al een goede basis om een eenvoudige solo te spelen. In het cursus jaar leer je alle facetten om je muzikaal verhaal nog interessanter te maken.

Door de interactie van de groepslessen merk je dat al snel iedereen elkaar op een positieve manier stimuleert en uitdaagt om de lat steeds weer iets hoger te leggen.

Johan Geurts

De JAZZCLASS lessen zijn een wekelijks pleziertje! Alle deelnemers hebben een groot respect voor elkaar en Richard stimuleert iedereen om vooral te spelen. Niets is fout, als je maar met overtuiging fout speelt!

Rob Coers

De JAZZCLASS blijft verrassen. Telkens als je denkt dat je het weet, krijg je weer nieuwe inzichten aangereikt. Richard is een inspirerend muzikaal leider, die de inzichten duidelijk weet over te brengen.

Rob van Holten

A real good start for an interesting musical journey that leads you to interesting insights. Feeling very small and inexperienced, but with a lot of drive to go forward ...
Richard Beerens is a really relaxed and experienced teacher, who is able to hand over a lot of tips & tricks via inspiring stories and makes you feel eager to develop yourself, but also a group of musicians in playing together.

I really recommend the JAZZCLASS formula, which brings a lot of fun, drive and inspiration to musicians of different levels.

Ben van Hooff

Om aan de JAZZCLASS Discover Band mee te doen is alleen een redelijke beheersing van je instrument gewenst en natuurlijk een flinke dosis nieuwsgierigheid.

“Improviseren kan iedereen”

We werken toe naar een of twee optredens, waarin je het geleerde aan het publiek kan laten horen.

Locatie : PopEi (Klokgebouw) in Eindhoven

Kosten : € 500,00 op basis van 40 sessies

Meld je aan